• Termékazonosító
  5999881193015

A készülék funkciói

A GSM-LINE ADAPTER PRO célja, hogy a GSM hálózatra illessze azokat a
riasztórendszereket, melyek vezetékes telefonvonalon keresztül képesek
megfigyelőközpontot értesíteni.

A készülék két alapvető alkalmazása:

 • Az adapter segítségével olyan helyre is telepíthető riasztórendszer, ahol nincs a vezetékes telefonvonal kiépítve, de igény van a megfigyelőközponthoz való bejelzésre.
 • Megnövelhető a telefonvonalas bejelzés biztonsága a GSM átvitel segítségével azokra az esetekre, amikor a vezetékes átjelzés nem működik, kiesik. (pl. ha szabotálják a telefonvonalat, vagy műszaki okok miatt szünetel a vezetékes telefon-szolgáltatás)
 1. A modul hosszú, egybefüggő betű/számsorból álló SMS üzenetet küld az SMS továbbítás funkcióhoz beállított telefonszámra. Mi ennek az oka?

  Ez a jelenség akkor szokott előfordulni, ha nem szabályos szöveges SMS érkezik a modul telefonszámára, hanem valamilyen multimédia üzenet (MMS, kép) vagy más kódolású üzenet (pl. cirill betűt vagy egyéb kódolású ékezetes betűt tartalmaz). Ezt a panelen lévő ipari telefon modul nem tudja lekezelni, ezért az említett betű/számsorból álló Unicode formátumra konvertálja és így továbbítja, adott esetben több részletben (1db MMS, méretétől függően akár 3-4db SMS küldést is eredményezhet). A készülék nem hibásodott meg, egyszerűen a fent leírtak okozzák a jelenséget. Ha ez rendszeresen fordul elő, az azt sugallja, hogy a szolgáltatótól vagy egyéb irányból érkező célzott reklám/marketing üzenetről van szó. Mivel ezek valós beérkező üzenetek, sokat tenni ellenük nem lehet, esetleg a szolgáltatónál le lehet tiltatni az ilyen jellegű reklámanyagok küldését/továbbítását a modul telefonszámára, vagy kikapcsolni az üzenettovábbítás funkciót (SMS továbbítás telefonszám törlése a beállításokban), ha erre nincs feltétlenül szükség.

Üzenet az ügyfélszolgálatnak

?

Letöltések

Verzió:
 • GSM-Line_Pro_5_HU_Kézikönyv_2009-04-14.pdf
  2011.12.13 713.85 KB letöltés
 • GSM-Line_Pro_5_Remoter_v1-03b_HU.exe
  2011.12.13 1.21 MB letöltés
 • GSM-Line_Pro_5_CE.jpg
  2011.12.13 304.73 KB letöltés
 • GSM-Line_Pro_5_HU_Prospektus.pdf
  2011.12.13 1.81 MB letöltés
Nincs feltöltött fájl