Új termékkatalógusunk az online térbe költözött

Örömmel értesítjük, hogy elkészült a TELL legújabb termékkatalógusa, amely a kínálatunkban szereplő összes biztonságtechnikai és telematikai terméket tartalmazza. Az idei év újdonsága, hogy a dokumentum kizárólag elektronikus formában jelenik meg.

Miért döntöttünk az e-katalógus mellett?

Naprakész adatok

Az új felület által nyújtott folyamatos szerkesztési lehetőségnekköszönhetően a katalógus mindig a legfrissebb információkat tartalmazza.

Egyszerű navigálás a dokumentumban

Amellett, hogy olvasás közben könnyedén válthat egyik menüpontról a másikra, minden, a katalógusban szereplő terméket egyedi linkkel is elláttunk, amely egy kattintással a TELL weboldalára navigálja Önt. Ott pedig további információkat találhat az adott termékről.

Környezetvédelmi szempontok

Fontosnak tartjuk ökológiai lábnyomunk csökkentését. Azáltal, hogy katalógusunk kizárólag elektronikus formában jelenik meg, rengeteg nyersanyagot és energiát takarítunk meg. A dokumentum használatával Ön is hozzájárulhat a környezetvédelmet szolgáló céljaink eléréséhez.

Az e-termékkatalógust megtalálja a TELL weboldalán, a Termékek menüpont alatt, illetve az e-termékkatalógus borítóképére kattintva:

ekatalógus