DUALCOM SIA IP - új firmware (v1.66.2532) és programozó szoftver

Örömmel értesítjük, hogy megjelent a DUALCOM termékünk legfrissebb, 1.66-os verziójú frissítése. A legfrissebb firmware és programozó-szoftver letölthető a termék weboldaláról.

A frissítéssel járó főbb változásokról az alábbi listában tájékozódhat:

  • Socket kezelés javítása. Amennyiben a DUALCOM eszköz olyan távfelügyeleti vevőhöz próbált csatlakozni, amely elérhető volt, azonban túlterheltség miatt nem válaszolt, akkor az eszköz egy adott idő (túllépés) után újraindította önmagát és ismételten megpróbált csatlakozni. A javításnak köszönhetően ilyen esetekben az eszköz már nem indul újra, hanem tovább próbálkozik az esemény elküldésével. Ezzel párhuzamosan folyamatosan próbál a további beállított vevőkre is átjelezni.
  • Idő szinkronizálás átalakítása. Ettől a frissítéstől kezdődően a DUALCOM a beállított négy szerver közül csak az első (1A) szerverről frissíti az időt. Ezzel megakadályozza, hogy az esetlegesen eltérő szerver idők miatt egy esemény ne kerüljön kiértesítésre minden szerverre. Az eszköz TELLMon és TEX kapcsolat esetén is az első szerverről frissíti az időt.
  • A DUALCOM eddig a két GSM csatornán más-más eszközazonosítóval jelentkezett be TELLMon vevőegységekre. A frissítés után az eszköz már  egyetlen eszközazonosítóval fogja az átjelzéseket küldeni, az átjelzéshez használt csatorna azonosítójának megjelölésével. Ennek a módosításnak köszönhetően a TELLMon vevőegységen csak egy eszközazonosító fog megjelenni, ami megkönnyíti az eszköz kezelését.
  • Eseménynapló lekérdezésének lehetősége. Az új verzióra frissített DUALCOM eszközből a frissítéssel együtt kiadott új (v1.12) programozószoftverrel kiolvasható az eseménynapló.
  • Egyéb, stabil működést elősegítő kisebb javítások.