A TELL a 4G-s termékekkel az innováció új szintjére lép

A TELL-nél fontos számunkra, hogy lépést tartsunk a technológia fejlődésével, így örömmel mutatjuk be 4G-változatban is elérhető termékeinket.

Milyen előnyöket szolgáltat a 4G-technológia?

Nagy lefedettségének köszönhetően a 4G-technológia ma már széles körben elérhető szolgáltatás. A 4G-hálózatról működtetett applikációk használatát a magasabb adatátviteli sebesség és a gyors válaszidő még kényelmesebbé teszi. Ennek köszönhetően a PRO-termékekben elérhető kameraképek és live streamek lejátszása ezentúl még hatékonyabbá válik.

A TELL kínálatában jelenleg elérhető, 4G-technológiát használó termékek:

  • Adapter2 4G: A termék segítségével meglévő vezetékes telefonvonal nélkül is telepíthető riasztórendszer. Transzparens soros portjának köszönhetően az eszköz távprogramozása is lehetséges.
  • Pager4 4G: A korábbi GSM és GPRS termékváltozatok továbbfejlesztett változataként a termék alkalmazható kiegészítő kommunikátorként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként vagy akár önálló riasztóközpontként is.
  • Pager7 4G: Ez az eszköz képes önálló riasztóközpontként funkcionálni. Riasztás során az adott zónához tartozó kameraképet megjeleníti és rögzíti is. A szabadon konfigurálható munkaasztalt pedig ízlése szerint alakíthatja.
  • Gate Control 4G: Az eszköz segítségével okostelefonjáról bárhonnan egyszerűen kezelheti ingatlanjaihoz tartozó kapuit, távolsági korlát nélkül, akár ezer felhasználó bevonásával is. Amellett, hogy a mobilapplikációval valós időben kezelheti kapuit, az előzményeket könnyen visszakeresheti az eseménylistából.

Adapter2 4G, Pager4 4G és Gate Control 4G termékeink PRO változatban is megvásárolhatók, tovább bővítve ezzel az elérhető funkciók körét.